Over ons

Al meer dan 60 jaar thuis in stacaravans en chalets.

Meer over ons
Contact

Ons team van adviseurs en monteurs staat voor u klaar.

Neem contact op
Merken

Benieuwd naar onze merken? Bekijk het overzicht.

Onze merken
Kavels

Op zoek naar een vrije kavel in Nederland? Bekijk het aanbod.

Bekijk staanplaatsen
Inloggen

Bewaar uw favoriete producten met een Stekelbos-account.

Ga naar mijn account
NLStekelbos
DE

Stacaravans

Bij Stekelbos vindt u de (recreatieve) woning waar u naar zoekt.

Direct advies?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl
Kiest u voor een stacaravan? Dan kiest u voor maximale benutting van uw ruimte én vrije tijd.

Volledig tot rust komen in een volledig uitgeruste ruimte. Bij Stekelbos vindt u de stacaravan die aansluit bij uw smaak, gezinssamenstelling en financiële mogelijkheden. Kennismaken met uw tweede thuis? Op ons showterrein in Oterleek (20.000 m²) neemt u een kijkje in stacaravans van diverse merken.

Zoeken
Toon meer
Toon meer
sluiten
Filters
Actueel aanbod
10 resultaten
reset filters
Europa Azure de luxe
Object 819520
900 x 350
2 Slaapkamers
Nieuw
Europa Azure
Object 817981
750 x 310
1 Slaapkamer
Nieuw
Europa Maple
Object 812657
1000 x 370
2 Slaapkamers
Nieuw
Europa De Luxe 2021
Object 812361
1100 x 370
2 Slaapkamers
Nieuw
Europa Azure
Object 761924
750 x 310
2 Slaapkamers
Nieuw
Europa Mulberry
Object 760560
1150 x 370
2 Slaapkamers
Nieuw
Europa De Luxe
Object 760550
900 x 310
2 Slaapkamers
Nieuw
Europa Andes S/T
Object 760558
1000 x 370
2 Slaapkamers
Nieuw
Europa Andes Special
Object 752796
900 x 370
2 Slaapkamers
Nieuw
Europa Willow
Object 752804
1000 x 370
2 Slaapkamers
Nieuw
Toont 10 van 10 resultaten
Jan Ton
Liever bellen of mailen?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl
Wilt u een stacaravan kopen? De adviseurs van Stekelbos begeleiden u in uw keuze.

De knoop is doorgehakt; u wilt een stacaravan kopen. Toch doet u dit niet zomaar. Uw tweede thuis moet natuurlijk afgestemd zijn op uw persoonlijk wensen. Weet u niet zeker welk model aansluit bij uw situatie? Wij helpen u een weloverwogen keuze te maken, van oriëntatie tot nazorg.

Ook kunnen wij een staanplaats, het transport en de plaatsing (volledig waterpas) voor u verzorgen. Zo kunt u onbezorgd en sleutelklaar aan uw vakantie beginnen.

Waarom kiezen voor een stacaravan?

Wilt u een gebruiksklare (vakantie)woning zonder poespas? Dan is een stacaravan precies wat u zoekt. Een stacaravan heeft namelijk raambekleding, vloerbedekking en meubilair, hierdoor wordt de ruimte optimaal benut.

In de afgelopen jaren heeft de markt zich flink ontwikkeld. Waar stacaravans voorheen van aluminium werden gemaakt, zijn er tegenwoordig steeds meer modellen met een kunststof buitenzijde. De indeling van een stacaravan kan variëren van eenvoudig tot zeer exclusief. Of u zich nu thuisvoelt in een landelijk of modern interieur. Komt u langs in onze showroom? Dan kunt u een kijkje nemen in onze verschillende modellen.

Overal ruimte voor uw benodigdheden.

In een kleinere indeling is het belangrijk om de ruimte zoveel mogelijk te benutten. Stacaravans zijn dan ook gebouwd met het oog op zowel comfort als functionaliteit. Bijna overal kunt u uw (vakantie)benodigdheden kwijt. De opbergruimte wordt stijlvol weggewerkt in het interieur, waardoor het haast onzichtbaar lijkt.

Denk aan een hoekbank met onderliggende opbergruimte, een tafelblad dat omhoog geklapt kan worden of een bed met grote lades. Ook de keuken en badkamer zijn vaak uitgerust met verschillende kasten en lades. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot opbergruimte in uw stacaravan? Stel uw vraag aan één van onze adviseurs. Het is tenslotte uw tweede thuis.

Veelgestelde vragen
Waar moet ik op letten bij de aankoop van een stacaravan?
Uw persoonlijke smaak is het belangrijkste uitgangspunt, samen met de eisen die door de camping gesteld worden. Denk bijvoorbeeld aan een maximum leeftijd van uw stacaravan. Ook adviseren wij om een kijkje te nemen naar de diverse modellen stacaravans om zo ook de verschillende mogelijkheden qua indeling te ervaren. Op ons showterrein in Oterleek (20.000 m2) kunnen wij u alles laten zien.
Ik wil op korte termijn een stacaravan in gebruik nemen. Is dat mogelijk?
Stekelbos heeft een grote voorraad stacaravans, zowel nieuwe stacaravans als tweedehands stacaravans. Daardoor kunnen wij vaak binnen één dag leveren (als deze mogelijkheid er is).
Ik wil mijn stacaravan laten afleveren op mijn verblijfplaats. Is dit mogelijk?
Ja, dat is mogelijk. Stekelbos kan uw tweede woning vervoeren en waterpas plaatsen op een camping of uw privéterrein in heel Nederland of zelfs in Europa. Tijdens het transsport van uw stacaravan is uw eigendom volledig verzekerd.
Moet ik rekening houden met de ondergrond waarop mijn stacaravan geplaatst wordt?
De ondergrond van de stacaravan hoeft niet waterpas te zijn. Tijdens de aflevering op de camping (of uw eigen terrein) zorgt één van onze monteurs ervoor dat de stacaravan waterpas wordt gesteld.
Ik heb nog geen vrije kavel gevonden. Kunnen jullie mij adviseren?
Ja, dat kan. Stekelbos heeft goede contacten met campings door heel Nederland, en kan u daardoor voorzien van een prachtige staanplaats. Ook kunnen wij uw stacaravan of chalet waterpas plaatsen zodat deze sleutelklaar afgeleverd wordt.
Hoe kan ik mijn stacaravan zo lang mogelijk in goede conditie houden?
Het is belangrijk om de dakgoten goed schoon te houden. Daarnaast raden wij aan om de kitranden in de gaten te houden. Vervang de kitranden bij uitdroging - dit verkleint de kans op lekkage aanzienlijk. Wilt u de scharnieren soepel houden? Vet deze dan in met WD40.
Ja, houd mij op de hoogte van het beste aanbod van Stekelbos.
Velden met een * zijn verplicht
Wilt u een chalet op maat laten bouwen?

Stekelbos heeft jarenlange ervaring op het gebied van chaletbouw. Wij begeleiden het gehele proces, van ontwerp tot oplevering.

Importeur en fabrikant

Stekelbos is niet alleen importeur maar ook fabrikant van diverse merken. Onder andere AMS chalets en Duntep-modellen worden door onze vakmensen vervaardigd.

Inkoop caravans en chalets

Wilt u een tourcaravan, stacaravan of chalet verkopen? Stekelbos doet een reëel bod met directe contante betaling. Wij kopen ook grote partijen van campings en parken.

Adviseur in vrije kavels

Bent u op zoek naar een vrije kavel? Stekelbos heeft goede contacten met campings door heel Nederland. Wij adviseren u graag in uw zoektocht.

Showterrein van 20.000 m²

Benieuwd naar het aanbod van Stekelbos? Neem een kijkje in onze stacaravans en chalets op ons showterrein in Oterleek. Ook op afspraak zijn wij geopend.