Over ons

Al meer dan 60 jaar thuis in stacaravans en chalets.

Meer over ons
Contact

Ons team van adviseurs en monteurs staat voor u klaar.

Neem contact op
Merken

Benieuwd naar onze merken? Bekijk het overzicht.

Onze merken
Kavels

Op zoek naar een vrije kavel in Nederland? Bekijk het aanbod.

Bekijk staanplaatsen
Inloggen

Bewaar uw favoriete producten met een Stekelbos-account.

Ga naar mijn account
NL
DE

Chaletbouw

Direct advies?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl

Chaletbouw

Ook wanneer u ervoor kies om een chalet te laten bouwen staan we bij Stekelbos voor u klaar. We begeleiden het gehele proces van chaletbouw zodat u zeker bent van het gewenste resultaat. Chaletbouw op maat resulteert in een heerlijk chalet, volledig naar uw wensen opgebouwd en ingericht. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Voordelen chalet laten bouwen:

  • uw droomchalet binnen handbereik
  • zowel interieur als exterieur geheel naar wens
  • u bepaalt zelf de indeling en afmetingen

Vindt u in het bestaande aanbod niet het chalet van uw dromen? Dan is chaletbouw het overwegen waard. Wij adviseren u graag over de beste keuze in materialen, de meest praktische afmetingen voor uw locatie en de trends m.b.t. de inrichting van uw chalet. Natuurlijk verzorgen wij ook het transport en het plaatsen van uw maatwerk chalet. Kortom, een chalet laten bouwen realiseert u via Stekelbos!

Gebruiksklaar en duurzaam

Het principe gebruiksklaar is zeker van toepassing op chaletbouw bij Stekelbos. We maken uw chalet in de fabriek compleet gebruiksklaar zodat we deze na transport en plaatsing alleen nog maar aan hoeven te sluiten. Daarnaast houden we rekening met de duurzaamheid van uw chalet én onze omgeving. Bij chaletbouw besteden we graag de nodige aandacht aan isolatie en voorzien we onze chalets van dubbelglas. En we adviseren u te kiezen voor duurzame materialen zodat uw chalet heel lang succesvol dienst doet als tweede huis of vakantiewoning.

Een bezoek brengen aan onze showroom? Inspiratie opdoen voor uw chaletbouw? U bent van harte welkom in Oterleek! Voor meer informatie over chaletbouw kunt u contact opnemen via deze pagina.

Een chalet laten bouwen is bij Stekelbos prima betaalbaar. Neem voor meer informatie contact op via 072 571 0484 of mail naar info@stekelbos.nl.

Jan Ton
Liever bellen of mailen?
072 - 571 0484 info@stekelbos.nl